WORKSYOP PENULISAN BOP

WORKSYOP PENULISAN BOP

WORKSYOP PENULISAN BOP 5 & 6 OGOS 2017

Untuk 40 orang sahaja setiap sesi.

Lokasi BANGI GATEWAY




"Cikgu, lepas 3 minggu balik dari Worksyop Penulisan tu saya prektis setiap hari buat STC macam cikgu suggest tu. Alhamdulillah, saya dah jumpa rentaknya. Dan paling BEST saya dapat lepaskan EMOSI saya (rasa kasih, sayang, suka, stress, bengang etc) melalui penulisan saya.

Seronoknya cikgu. Sesuatu yang selama hari ni saya tercari-cari tapi dah jumpa. Terima kasih cikgu. Terima kasih banyak-banyak." ~ RAFALIAH MD YUSUF




"Balik dari kelas cikgu yang kali ni pengedar dok kata nampak lagi melelehh ayat kali ni. Rasa tebako tebako baca hahaha. Ye cikgu hehe saya pon tatau belah mana yang diaorang tebako ni. Tapi yang pasti masuk semua ayat TEKNIK RIMA + AYAT CLICHE + TEKNIK PUJUK+ TEKNIK STC + THE PAIN AND THE GAIN pon masuk.

Dalam class saya macam lost + blur cikgu, sebab saya dah gi STC kan pastu macam dia reverse mende yang ni plak. Even mende yang nampak kecik di gi kelas STC. Rupanya bila gi kelas Worksyop BOP. Mende yang kecik ni pon nampak beso.

Balik saya study sampai paham, bila buat memang hadam satu satu balik apa cikgu ajar. Alhamdulillah.” ~ NAD ADLEESYA




"Dah tak pos "Assalamualaikum selamat pagi'' lagi macam sebelum ni. Sib baek cikgu sambar petir kat saya pasal ni. Huhuhu.


Post berstrategi. Kadang-kadang selit joke. Alhamdulillah engagement naik sikit demi sikit walaupon pasal produk, testimoni, dah ada share. Dulu tak ada langsung. Terasa banyak betul buang masa kat fb personal sebelum ni...gigit jari bila ingat-ingat.


TEKNIK RIMA paling susah nak kuasai, tapi  dah buat sedap je bunyi." ~ FYZA SHAH







WORKSYOP PENULISAN BOP 5 & 6 OGOS 2017

(pilih hanya SATU TARIKH sahaja)

MASA 9AM-5PM. 

YURAN RM250

DISKAUN JARIEMAS RM50





5 SILIBUS UTAMA WORKSYOP PENULISAN

1. KAMUS EMOSI & AYAT GANDA EMOSI

2. THE PAIN THE GAIN

3. TEKNIK ANTI CLICHE 

4. TEKNIK RIMA

5. STC TESTIMONI.



SYARAT UTAMA MASUK WORKSYOP PENULISAN BOP

1. Anda mestilah student KELAS BOP ONLINE 

2. WAJIB dah ada basic ilmu BOP iaitu Teknik4S dan pernah cuba hadamkan nota copywriting dalam KELAS BOP ONLINE



SIAPA YANG PATUT HADIR WORKSYOP PENULISAN BOP?

* Mereka yang masih rasa was-was untuk menulis

* Mereka yang masih lost dan blur dan jari masih kejang kaku

* Mereka yang mahu diketuk jarinya dengan tongkat sakti Cikgu Petir





Sila bawa HATI SADO ke WORKSYOP PENULISAN BOP OGOS 2017

(Pilih hanya SATU TARIKH sahaja).



Salam #PBMesinDuit

Cikgu June Mohd Som

The Real Cikgu Personal Branding & Storytelling Copywriter

http://junemohdsom.com



Perhatian! Sila lengkapkan borang di bawah.

Ruangan yang wajib diisi

BUTIRAN PEMBELIAN

Produk Kuantiti Harga (RM)
WORKSYOP PENULISAN 5 OGOS 2017 - RM250 (Diskaun JariEmas RM50) HABIS
WORKSYOP PENULISAN 6 OGOS 2017 - RM250 (Diskaun JariEmas RM50) HABIS
JUMLAH
JUMLAH KESELURUHAN (RM)
Caj Pengendalian (RM)

KAEDAH PEMBAYARAN

Perhatian! Sila pilih (dengan KLIK) kaedah pembayaran yang sesuai untuk anda di bawah.

Sila lakukan bayaran berjumlah RM ke akaun bank pilihan anda di bawah.

  • Anda mesti memasukkan emel admin@junemohdsom.com di ruangan emel semasa melakukan transaksi menerusi Perbankan Internet.
  • Anda mesti mengambil dan memuat naik gambar bukti pembayaran jika anda melakukan transaksi menerusi Mesin Deposit Tunai.
PenamaKratiffa Solutions
No. Akaun562553508097
Buka Maybank2u  
PenamaKratiffa Solutions
No. Akaun8602841306
Buka CIMB Clicks  

BUTIRAN PELANGGAN

Log Masuk atau



Maklumat Peniaga

June Mohd Som
support@junemohdsom.com
+60389128168